Ambas Bouwkosten Adviesbureau - ik waak over uw bouwkosten

AMBAS

Het komt regelmatig voor dat de uiteindelijke kosten van een bouwproject hoger uitvallen dan vooraf begroot. Soms zelfs vele malen hoger. Bij grote bouwprojecten kan dit zelfs in de tonnen of miljoenen lopen.

Register Kostenmanager Nederland (RKN)

Lees meer...

Sinds 16 december 2009 is Oscar Schriever toegetreden tot de top van de Nederlandse kostendeskundige op het gebied van de Woning- en Utiliteitsbouw. Thans zijn er 17 personen in Nederland goed genoeg bevonden die deze beschermde titel mogen dragen. Een Register Kostenmanager staat voor kennis, vakmanschap en actuele ervaring.

Opdrachtgevers die deze kennis en ervaring in huis halen zijn gegarandeerd beter uit. Complexe projecten slagen mede dankzij topadviseurs.
Oscar Schriever RKN is zo'n topadviseur.


Klik hier voor meer informatie over de RKN

 

Lees meer...


AMBAS is aangesloten bij de NVBK

De Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (NVBK, opgericht in 1974) is een beroepsvereniging voor zowel personen als bedrijven, die actief zijn op het vakgebied 'kosten in de bouw'. Dit vakgebied is breed en omvat zelfstandige kostendeskundigen, maar ook kostendeskundigen die werken bij aannemers, adviesbureaus en initiatiefnemers van bouwprojecten en vastgoedbeheerders.

Kostendeskundigen zijn in uiteenlopende rollen betrokken bij het tot stand komen van bouwprojecten, zowel in de bouw/ renovatie als in de grond-, weg en waterbouw. Naast de kosten van bouwen verenigt de NVBK ook de specialisten die zich richten op de exploitatiekosten en huisvestingseconomie van vastgoed.

Klik hier voor meer informatie over de NVBKLees meer...

 

Bouwprojecteconomie is een coöperatie van tien onafhankelijke bouwkostenadviesbureaus, waaronder AMBAS, verspreid over Nederland. Alle bureaus zijn aangesloten bij de NVBK, de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen. De bureaus hebben hun gegevens en rekenmethodieken met betrekking tot bouw- en milieukosten ondergebracht in een gezamenlijke database. Ze delen bovendien (markt-)kennis en ervaringen in actuele bouwprojecten met elkaar.

Op deze manier beschikt Bouwprojecteconomie over een kennispotentieel, dat ver uitgaat boven de mogelijkheden van individuele adviesbureaus. Het eerste product van Bouwprojecteeconomie is EcoQuaestor, een rekenmodel voor de berekening van bouwkosten en milieuprestatie van een gebouw.

Klik hier voor meer informatie

 

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar.


Stageplaatsen

Wil je bij AMBAS stage lopen, stuur dan een E-mail met jouw motivatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.