Ambas Bouwkosten Adviesbureau - ik waak over uw bouwkosten

Koninklijke Nederlanse Redding Maatschappij

b_190_94_16777215_00_images_over-ambas_logo-KNRM5.jpg

De KNRM redt en helpt waar dat nodig is op open water en aan de kust.
De Redding Maatschappij werkt met vrijwillige bemanningsleden op de reddingboten. Maar ook aan de wal zijn veel vrijwilligers actief voor coördinatie, onderhoud van het materieel of actief op bestuurlijk niveau.

Er zijn 45 reddingstations langs de gehele kust en aan de ruime binnenwateren, zoals het IJsselmeer, Markermeer, Randmeren en de Zuid-Hollandse- en Zeeuwse Delta. KNRM Lifeguard stations vind je op de Waddeneilanden. Het hoofdkantoor staat in IJmuiden.

Penningmeesterschap

Oscar Schriever, zeiler in hart en nieren, draagt de KNRM een warm hart toe. Als bestuurslid en penningmeester is hij verantwoordelijk voor de financiën van Station Elburg.

Evenementen

Gedurende het jaar staat de KNRM op uiteenlopende beurzen en ziet u  hen tijdens lokale activiteiten in het land om de KNRM meer naamsbekendheid te geven en fondsen te werven. Eenmaal per jaar, rond eind april begin mei, wordt de Reddingsbootdag gehouden. Alle (nieuwe) donateurs en geïnteresseerden van de KNRM zijn van harte welkom op de reddingstations voor een (hernieuwde) kennismaking en een vaartocht.


DONATEUR? MEEVAREN! - MEEVAREN?- DONATEUR WORDEN!

 

Klik hier voor meer informatie over de KNRM